kapsalon

Wij maken jouw haardromen waar! Een goede haarsnit vormt de basis voor een fantastisch kapsel dat er op elke mogelijke manier geweldig uitziet! Dankzij onze creativiteit zorgen wij ervoor dat je steeds de beste versie van jezelf bent. We blijven onszelf voortdurend bijscholen om jou te voorzien van de meest recente technieken.

Dat is dan ook onze sterkte: Persoonlijke aandacht met speciale technieken, aangepast aan jouw wensen, je unieke uiterlijk, persoonlijke stijl en de behoefte van je haar.

Salon Tournier kapsalon

Waar wij veel belang aan hechten

Belangrijke waarden

01

persoonlijke aandacht

02

punctualiteit

03

100% kwaliteit

04

Beste technieken, aangepast aan de persoon en de noden van het haar

05

specialisatie in kleur, foilyages, balayages, mechen, brushing, perfecte afwerking

06

ultieme verwennerij

U kan bij ons telefonisch, via mail of online reserveren. Na reservering krijgt u een bevestigingsmail. Indien er iets niet duidelijk is, of je hebt nog vragen, laat dan zeker iets weten!

Afspraak

Kom het zelf ontdekken

Salon Tournier Valerie
Valerie
Zaakvoerder, hairstylist, beauty & make-up styliste, 25 jaar ervaring.
Salon Tournier Myra
Myra
Hairstyliste, manager,
10 jaar ervaring.
Salon Tournier
An
Beauty & make-up styliste, hairstylist, 20 jaar ervaring.
Salon Tournier Sonja
Sonja
Hairstyliste,
45 jaar ervaring.
Katinka PMU
Katinka
Specialist in
laserontharing.
PMU
Reviews
Een bezoekje aan Salon Tournier is voor mij pure me-time 🧡. Ze zijn altijd mee met de laatste trends, geven persoonlijk advies, gaan altijd voor perfectie en gebruiken hiervoor de meest kwalitatieve producten. Mijn favoriete plaatsje is de massagestoel aan de wasbak waar ik dan ook nog eens extra kan genieten van een super ontspannende hoofdhuidmassage, zalig gewoon!
Het enige salon dat ik in alle vertrouwen “carte blanche” durf geven. Over de snit en haarkleur wordt voor mijn bezoek al nagedacht en is steeds op maat van mijn haartype en stijl. Voor mij niet gewoon een ‘kappersbezoekje’ maar een totaalbeleving, steeds vergezeld van een drankje en iets lekkers. De hoofdmassage in de massagestoel, tijdens de wasbeurt, is pure ontspanning en een moment om naar uit te kijken. Het aanbod aan kwalitatieve haar-en verzorgingsproducten, met advies op maat, zorgen ervoor dat ik ook thuis gemakkelijk mijn haar kan stylen en mijn huid op de beste manier kan verzorgen.
Niemand kan mijn haren stylen zoals Valérie, ze is uniek in haar vak! Ik heb ook altijd super lang plezier van mijn kapsel.
Bedankt voor de perfecte zorgen! Ik ben heel blij met mijn nieuwe coupe, vlot, nonchalant en onderhoudsvriendelijk = precies wat ik wou! Ook mijn haarkleur was nog nooit zo mooi!
Een kapsalon op top-niveau. Een goede uitleg over mijn mogelijkheden voor een nieuwe haarsnit. Heel vriendelijk en professioneel team!

Tevreden klanten